• Szájsebészet
  Szájsebészet

  Közel 30 év szakmai tapasztalat, innovatív eszközök, fájdalommentes beavatkozások

  Bejelentkezés
 • Szájsebészet
  Szájsebészet

  Közel 30 év szakmai tapasztalat, innovatív eszközök, fájdalommentes beavatkozások

  Bejelentkezés

Szájsebészet

//

Szájsebészet

Rendelőnkben segítünk Önnek szájsebészeti kezelésekkel is. Ezeknél a beavatkozásoknál kifejezetten fontos a szakmai tapasztalat és rutin, hogy a lehető leginkább fájdalommentes legyen a kezelés.

Rendelőnkben a Quick Sleeper 5 innovatív fájdalomcsillapító injekció berendezését használjuk. Ennek köszönhetően már az injekció beadását sem érzik pácienseink, és a kezelés során sem éreznek semmilyen diszkomfort érzetet. Az innovatív technológiának köszönhetően az alsó ajak és a nyelv nem zsibbad a kezelés alatt és után sem, így bátran étkezhet, és beszélni is tud már a székből felállva. Kiemelt előnye, hogy sokkal kevesebb tűszúrással megoldhatók a nagyobb szájrehabilitációs műtétek. Kényelmes Önnek is, az orvosnak is!

Szájsebészeti kezeléseink:

 • Foghúzások, betört gyökerek eltávolítása fogóval, emelővel
 • Gyökércsúcs amputáció (rezekció)
 • Bölcsességfog körüli gyulladások megoldása íny kimetszéssel
 • Beékelődött bölcsességfog eltávolítása
 • Fog eredetű ciszták eltávolítása
 • Megnyílt arcüreg zárása

 • K.L.

  A rendelőben, véleményem szerint szakmailag magas minőségű munkát végeznek és a Doktor úr rendkívül emberközpontú, barátságos. Ráadásul mindig pontos tájékoztatást kaptam a kezelés menetére vonatkozóan.

  K.L.
 • T.M.

  A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrumot nyugodt szívvel ajánlom minden kedves ismerősömnek, hiszen minden alkalommal pontos, megbízható, udvarias ellátásban volt részem.

  T.M.
 • Régóta járok a Doktor Úrhoz és minden alkalommal elégedetten távoztam az orvosi székből, hiszen minőségi kiszolgálást kaptam korrekt áron. Rugalmasság, profizmus, gyorsaság jellemzi a csapatot!

  SZ. M.

Hasznos információk

összes megtekintése

Ínygyulladás

Az ínygyulladás a felnőtt népesség egyik leggyakoribb szájbetegsége, de sajnos egyre több beteg van már a serdülőkorú gyerekek között is. Kiváltó oka lehet a hiányos fogazat, a szuvas fogakat kímélő rágás, mely az öntisztulás megszűnésével, fokozott lepedékképződéssel jár, és ínygyulladáshoz vezet. Továbbá a fizikai és kémiai ártalmak, a helytelen szájápolás.

A gyulladásos folyamat aránylag lassan mutat tüneteket. Kezdetben enyhe ínyvérzéssel jár, később ínyduzzanat, fehér, nyákos réteg képződik a fogfelszínen, ami elvezet a fogkő kialakulásához.

A gyulladás megszüntetéséhez a fogkövek eltávolítására, helyes szájhigiéné visszaállítására, komolyabb esetekben a szuvas fogak tömésére, a foggyökér kezelésére, korona felhelyezésére, vagy a menthetetlen fog eltávolítására van szükség.

Tehát, ha azt tapasztaljuk, hogy fogmosásaink során némi vér színezi a fogkrém habját, ne halogassuk a fogászati ellenőrzést! Egyrészt azért, mert későbbi, sokkal komolyabb problémáktól óvjuk meg magunkat, másrészt a vérrel és lepedékkel együtt járó kellemetlen szájszag miatt, amitől már sajnos a környezetünk is szenvedhet!

Gyakran ismétlődő kérdések

összes megtekintése

Hogyan keresheti fel a Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrumot?

Címünk: 1036 Budapest, Evező u. 7.

Telefonon a 06 30 812 5092-es vagy a 06 1 367 8026-os  számokon lehet időpontot egyeztetni.

Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig, előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Megközelíthető tömegközlekedéssel a 9-es, 109-es, 29-es és 111-es autóbusszal a Kolosy térig, valamint a Szentendrei HÉV-vel a Szépvölgyi úti megállóig.

Szakszerű fogászat a III. kerületben. Látogasson el szakrendelőnkbe és vegye igénybe széleskörű fogászati szolgáltatásainkat!

Hogyan történik a vizsgálat, a páciensek kezelése, gondozása a budapesti Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrumban?

A vizsgálatok szakrendeléseinken teljesen fájdalommentesek. Fogpótlás Centrumunkba mindenki időpontra érkezik, így a várakozástól is megkíméljük kedves pácienseinket. Rugalmas nyitva tartásunkkal is igyekszünk igényeiket kielégíteni, kényelmüket szolgálni. Kimagasló szakmaiságot, professzionalizmust, empatikus hozzáállást nyújtunk Önnek, így Ön a lehető legjobb kezekben lesz nálunk!

Mit tegyen a vizsgálat előtt? Hogyan készüljön a vizsgálatra?

Amennyiben van lelete korábbi fogászati képalkotó eljárásról (panoráma röntgen, CT vagy MR), mindenképp hozza magával! Gyógyszerérzékenységéről, ha van, már az első vizsgálati találkozásnál tájékoztassa a fogorvost! Szükség lehet még az állandóan szedett gyógyszerek listájára (pl. véralvadásgátló), illetve az ismert alapbetegségekről se feledkezzen meg!

További Szolgáltatások

+36 30 812 5092 +36 1 367 8026
1036 Budapest, Evező u. 7.
Időpontot kérek