• Fogékszer
  Fogékszer

  Tartós fogékszerek a megnyerő, díszes és egyedi mosolyért!

  Bejelentkezés
 • Fogékszer
  Fogékszer

  Nem roncsolja a fogzománcot, mégis tartós!

  Bejelentkezés

Fogékszer

//

Fogékszer

A fogékszer gyönyörű és egyedi mosolyt kölcsönöz. Általában a felső kismetszőre felragasztott apró csillogó kő, vagy nemesfém figura, de akár lehet e kettő kombinációja is. A fogon speciális fogászati ragasztóanyaggal rögzül, felhelyezéséhez nem szükséges a fog fúrása.

Általában hosszú ideig fennmarad, a fogmosást és az étkezést nem akadályozza. Bármikor maradéktalanul eltávolítható, vagy ha évek múltával leesik, bármikor visszaragasztható.

Fogékszer a rendelőnkben nem kapható, így ezt nyugodtan vásárolja meg az Önnek legszimpatikusabb helyen, majd hozza magával és mi professzionális körülmények közt felragasztjuk az Ön fogára.


 • K.L.

  A rendelőben, véleményem szerint szakmailag magas minőségű munkát végeznek és a Doktor úr rendkívül emberközpontú, barátságos. Ráadásul mindig pontos tájékoztatást kaptam a kezelés menetére vonatkozóan.

  K.L.
 • T.M.

  A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrumot nyugodt szívvel ajánlom minden kedves ismerősömnek, hiszen minden alkalommal pontos, megbízható, udvarias ellátásban volt részem.

  T.M.
 • Régóta járok a Doktor Úrhoz és minden alkalommal elégedetten távoztam az orvosi székből, hiszen minőségi kiszolgálást kaptam korrekt áron. Rugalmasság, profizmus, gyorsaság jellemzi a csapatot!

  SZ. M.

Hasznos információk

összes megtekintése

Fogékszer

Napjainkra a különböző piercingek és tetoválások teljesen elfogadottak és közkedveltek. A mosolyunk díszítése sem különbözik ettől. A fogfehérítésen és a porcelán héjon felül, apró ékszert is elhelyezhetünk a fogainkon, tovább emelve mosolyunk ragyogását.

Az ékszer egy apró csiszolt üveg vagy drágakő, de igény szerint arany is lehet. Az elhelyezés a fog megfúrása vagy felsértése nélkül történik. Egy speciális ragasztótechnikával a zománc felületére rögzítjük a követ, leggyakrabban a metszőfogak elülső részén.

Talán felmerül Önben a kérdés, hogy mennyire rögzít jól az a ragasztó? Aggodalomra semmi ok! Sem az étkezés, sem a fogmosás nem befolyásolja a tapadást! Az ékszert fogorvos rögzíti, és igény esetén Ő cseréli, vagy távolítja el.

Gyakran ismétlődő kérdések

összes megtekintése

Hogyan keresheti fel a Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrumot?

Címünk: 1036 Budapest, Evező u. 7.

Telefonon a 06 30 812 5092-es vagy a 06 1 367 8026-os  számokon lehet időpontot egyeztetni.

Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig, előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Megközelíthető tömegközlekedéssel a 9-es, 109-es, 29-es és 111-es autóbusszal a Kolosy térig, valamint a Szentendrei HÉV-vel a Szépvölgyi úti megállóig.

Szakszerű fogászat a III. kerületben. Látogasson el szakrendelőnkbe és vegye igénybe széleskörű fogászati szolgáltatásainkat!

További Szolgáltatások

+36 30 812 5092 +36 1 367 8026
1036 Budapest, Evező u. 7.
Időpontot kérek