Rólunk

//

Rólunk

 

Portré1

 

Dr. Hargitai Gábor vagyok a Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum orvos igazgatója. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek fogászatunkat.

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum 1996 óta áll a gyógyítás szolgálatában, teljes körű szolgáltatást kínálva. Fogászatunk az amerikai-német 3M ESPE cég Referencia Rendelője. Számunkra ez egy megtisztelő cím és egyben munkánk színvonalának elismerése.

Célunk úgy gyógyítani, hogy közben fájdalmat ne okozzunk. Ennek megvalósításához kitűnően felszerelt, légkondicionált rendelőnkben a legmodernebb műszerek és kiváló anyagok állnak rendelkezésünkre. A fájdalomcsillapításhoz egy, az itthoni rendelőkben még ritkának számtó speciális eszközt használunk, melynek segítségével már az érzéstelenítő injekció beadása sem érezhető.

A várakozás és a felesleges stressz elkerülése érdekében telefonos időpont egyeztetéses előjegyzéssel dolgozunk, így egyből Önnel tudunk foglalkozni, amikor megérkezik hozzánk.

Küldetésünk

A mindennapok során arra törekszünk, hogy elérhető áron tudjunk nyújtani pácienseink számára professzionális fogászati kezeléseket. Élen járunk élethű, természetes hatású, mások számára észrevehetetlen fogpótlások készítésében. 

Dr. Hargitai Gábor, a fogpótlások szakértője maximális szakmai profizmussal és 35 év tapasztalattal végez általános és összetettebb fogászati beavatkozásokat egyaránt.

Fontosnak tartjuk a precíz, alapos, és türelmes tájékoztatást és kivitelezést, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy nagyobb beavatkozás sorsdöntő lehet az Ön életében.

Dr. Hargitai Gábor fogorvos

+36 30 812 5092 +36 1 367 8026
1036 Budapest, Evező u. 7.
Időpontot kérek