+36 1 367 8026
+36 30 812 5092

Rólunk

//

Rólunk

Dr. Hargitai Gábor vagyok a Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum orvos igazgatója. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek fogászatunkat.

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum 1996 óta áll a gyógyítás szolgálatában, teljes körű szolgáltatást kínálva. Fogászatunkat az amerikai-német 3M ESPE cég Referencia Rendelőjének választotta előzetes információk alapján. Számunkra ez egy megtisztelő cím és egyben munkánk színvonalának elismerése.

Célunk úgy gyógyítani, hogy közben fájdalmat ne okozzunk. Ennek megvalósításához kitűnően felszerelt, légkondicionált rendelőinkben a legmodernebb műszerek és kiváló anyagok állnak rendelkezésünkre.

A várakozás és a felesleges stressz elkerülése érdekében telefonos időpont egyeztetéses előjegyzéssel dolgozunk, azonban a sürgősségi ellátás ilyenkor is prioritást élvez.

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum küldetése:

A Hargitai Dental Esztétikai Fogászat és Fogpótlás Centrum kialakításakor arra törekedtünk, hogy elérhető áron tudjuk nyújtani pácienseink számára professzionalitást a fogpótlásban és az implantációs fogpótlásban.

Célunk úgy gyógyítani, hogy közben fájdalmat ne okozzunk. Lehetőséget kínálunk fogászati problémái megoldására, de a választás joga mindig az Ön kezében van!

Tesszük ezt modern műszerekkel felszerelt, kiváló fogászati anyagokat használó közvetlen hangulatú rendelőnkben, rugalmas munkaidőben.

Dr. Hargitai Gábor, a fogpótlások szakértője maximális szakmai profizmussal végez általános és összetettebb fogászati beavatkozásokat egyaránt.

Fontosnak tartjuk a precíz, alapos, és türelmes tájékoztatást és kivitelezést, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy nagyobb beavatkozás sorsdöntő lehet az Ön életében.

Munkánk során legjobb tudásunkkal törekszünk arra, hogy pácienseink elégedetten távozzanak, a vizsgálat ne rossz emlék, hanem kellemes élmény legyen számukra, ezért nem is beszéljük rá pácienseiket egyéb kezelésekre, nem hozzuk őket kellemetlen helyzetbe.

Minden esetben pácienseink kényelmét tartjuk szem előtt, hozzájuk igazodunk szolgáltatásainkkal, rugalmas nyitva tartásunkkal, a rendelő közvetlen, stresszmentes hangulatával.

Az élethű, természetes hatású, mások számára észrevehetetlen fogpótlások készítésében élen járunk.

csapat

 

A csapatunk

Dr. Hargitai Gábor Dr. Hargitai Gábor
Fogorvos
Vas Viktória Vas Viktória
Asszisztens